KUKA SINÄ OLET Valmennus

Matka syvemmälle itseen

12.9.2024 – 13.4.2025 Helsingissä ja retriittijaksot Mäntyharjulla

Tämä kahdeksan kuukauden sisäinen matka on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää lähemmäksi todellista itseäsi. Se tarkoittaa ajatusten, tunteiden, kehon, asenteiden, uskomusten ja tapojen tiedostamista, jotta aidompi, totuudellisempi ja ravitsevampi elämä olisi mahdollista. Tavoitteena on sydämen kautta eläminen. Oletko valmis?

”PELKKÄ ASIOIDEN TIETÄMINEN JA JÄRKEILY EIVÄT VIE PINTAA SYVEMMÄLLE”

Elämämme on rakentunut kaikista kokemuksista, joita olemme elämämme aikana kokeneet. Kokemukset ovat muokanneet ajatusmaailmaamme ja tapaamme olla tässä elämässä. Voisimme kuvata kokemuksia kerroksina itsemme yllä, joiden alla todellinen aito itse on. Kerrokset toimivat filttereinä, joiden läpi havainnoimme itseämme ja maailmaa. Kuva itsestä voi olla hyvinkin vääristynyt, sillä emme yleensä edes tiedosta näitä kerroksia, jotka erottavat meidät aidosta itsestämme ja toisistamme. Tuo vääristynyt kuva voi saada meissä aikaan tunteen, että emme kuulu tänne, meitä ei ymmärretä tai että olemme oman elämämme sivuhenkilö. Saatamme elää elämämme muiden kautta tai kokea sisäistä tyytymättömyyttä, emmekä edes tiedä mikä sen aiheuttaa. 

Tämä on matka kohti itseäsi. Tulet tiedostamaan kerroksia, kuorimaan niitä ja avautumaan itsessäsi olevaan laajempaan tietoisuuteen. Tällöin elämän energia pääsee virtaamaan sinussa ja intuitiosi ääni pääsee kuuluville. Tulet saamaan kokemuksia, jotka laajentavat tietoisuuttasi. Pelkkä asioiden tietäminen ja järkeily eivät vie pintaa syvemmälle. 

Tämä on henkinen ihmisenä kasvamisen matka. Pääset tutustumaan samankaltaisiin ihmisiin ja olemaan osa syvällisempää ryhmää, jossa voit olla oma aito itsesi.


LÄHIJAKSOJEN tEEMAT jA AIKATAULUTMITÄ MATKALLA TAPAHTUU

SISÄLTÖ

Tapaamiset koostuvat 8 lähijaksosta, yhteensä 18 päivästä.

Tapaamme viikonloppuisin, joista  ensimmäinen sekä viimeinen ovat pidemmät retriittityyppiset tapaamiset yöpymisineen. 

Hyödynnämme ryhmän voimaa. Työskentelemme isossa ryhmässä, pareittain ja yksin. Teemme erilaisia harjoituksia kuten mielikuvaharjoituksia, kehotyöskentelyä, meditaatiota sekä energiaharjoituksia. Lähijaksojen välissä pääset tekemään lisäksi kotiharjoituksia, jotka pohjautuvat jo läpikäytyihin teemoihin. Niiden tarkoituksena on tukea sinun omaa matkaasi ja integroida oivalluksia omaan arkeen. 

Saat ryhmän ja ohjaajien tuen omalle matkallesi.

SISÄLTÖ POHJAUTUU IHMISYYTEEN JA IHMISENÄ KASVUUN

Meillä on puhdas tarkoitus auttaa sinua omalla matkallasi. Emme pohjaa uskontoihin, emme seuraa guruja emmekä mitään tiettyä suuntausta. Perusajatuksenamme on, että kaikissa meissä on oppilas ja opettaja. Olemme koonneet tähän kokonaisuuteen merkittävimmät oivallukset ja asiat, jotka ovat vieneet meitä eteenpäin omalla henkisellä ja ihmisyyden kasvun matkallamme. Olemme pitkän linjan kouluttajia, joilla on yhteensä 30 vuoden omakohtainen tietoinen matka omaan sisimpään kaikkine kokemuksineen.

OPPAINASI tOIMIVAT


Olemme tutustuneet Kanavointikoulussa, jossa löysimme syvän yhteyden toisiimme. Yhteinen halu auttaa muita avautumaan itselleen loi tämän Henkisen Avautumisen kokonaisuuden. Marian sisäinen avautuminen on tapahtunut suurien elämän mullistusten kautta aivan kuin ”pakotettuna”. Piin vastaavasti oman sisäisen kutsun kautta. Teitä omaan sisimpään on lukuisia, eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa löytää itseensä. Mikä Sinut on tuonut tähän pisteeseen, missä juuri nyt olet?


MARIA SAARELAINEN

Henkinen polkuni alkoi voimallisesti 13v sitten, kun vesivahingon seurauksena talosta löytyi vakava rakennusvirhe. Tapahtuma ajoi uupumukseen ja pitkälle sairauslomalle. Löysin hengityksen kautta uudenlaisen yhteyden itseeni ja se johdatti minut mindfulnessin pariin. Mindfulnessin avulla kuntouduin takaisin työelämään. Ammatti ja elämä muuttuivat. Kun muutuin enemmän tiedostavammaksi ja läsnäolevammaksi sekä tunnetaitoni kehittyivät, itseeni ja elämääni tuli enemmän tilaa.

Suurin elämänmuutokseni tapahtui isäni traagisen kuoleman myötä. Jouduin tilanteeseen, jossa hajosin täysin pixeleiksi ja jouduin kokoamaan itseni pala palalta täysin uudelleen. Kuolema avasi uudenlaisen suhteen energiamaailmaan ja aloin ymmärtämään omaa herkkyyttäni kokea maailmaa ja aistimaan enemmän itseäni ja muita.

Kiinnostukseni ihmisyyttä kohtaan on ykkösjuttuni tässä elämässä, johon panostan todella paljon. Tänä päivänä kuulen omaa sisäistä ääntäni ja toimin sisäisen johdatuksen ohjaamana. Oma harjoittaminen, retriitit ja itsen jatkuva avautuminen ovat arjessani jatkuvasti.

Työurani on edennyt fysioterapeutista työhyvinvoinnin asiantuntijaksi ja sitä kautta lopulta mindfulnesspohjaisten tunnetaitojen ammatilliseksi kouluttajaksi. Nyt on aika hypätä syvemmälle ja tarjota Sinulle jotain uutta, jota ei ole aikaisemmin ollut tarjolla.

PII LESKINEN

Oma matkani tietoisuuden laajenemiseen on ollut elämäni pituinen. Ensimmäiset neljäkymmentä vuotta menivät matkatessa ulospäin. Normaalia ihanaa perhe-elämää, lasten kasvatusta, työtä ja tavallista arkea. Intuitioni johdatti minut Life Coach koulutukseen ja aloin ymmärtämään omaa toimintaani ja mieltäni paremmin. Matkani ulkoa sisäänpäin oli alkanut.

Seuraavat vuodet sukelsin yhä syvemmälle mielen ja kehon ymmärtämisen saloihin. Opiskelin NLP:tä eli mielen ohjelmointien muuttamista niin pitkälle kuin mahdollista. Tein samanaikaisesti töitä eli johdin myyntiorganisaatioita, koulutin ja valmensin samalla muita. Osallistuin erilaisiin seminaareihin, koulutuksiin ja workshoppeihin Suomessa ja maailmalla. Ne vaikuttivat ajatteluuni sekä elämääni positiivisella tavalla ja purin pikkuhiljaa itse rakentamiani mieleni kerroksia sekä rajoittavia uskomuksiani.
 
Vähitellen oma polkuni suuntasi yhä syvemmälle, mielestä sydämeeni. Aloin etsimään vastauksia sisältäni ja tutkimaan olemukseni eri puolia. Kehoni viisaus tuli enemmän ja enemmän käsin kosketeltavaksi. Osallistuin säännöllisesti retriitteihin ja meditaatiosta tuli osa elämääni. Opettelin hengittämään ja olemaan läsnä. Tein energiaharjoituksia, harjoittelin kanavoimaan tietoisesti ja aloin tutustamaan, siihen kuka todella olen.

Viimein tuli aika toteuttaa sydämeni ääntä ja irtautua rakastamastani työstä. Pysähdyin toden teolla ja vain olin tekemisen sijaan. Matkustin syvemmälle itseeni. Osallistuin jälleen kerran retriittiin ja sain elämäni merkittävimpiä kokemuksia. Nuo kokemukset olivat tajunnan räjäyttävä, kehoa tärisyttäviä energeettisiä ykseyden kokemuksia ja täysin mielen ulottumattomissa. Kokemuksia, joita on vaikea kuvailla saati ymmärtää. Mieleni oli pitkään hämmennyksen vallassa ja se yritti ratkaista sitä, mitä oli tapahtunut. Olen sittemmin saanut lukuisia energia sekä ykseyden kokemuksia meditoidessa tai jopa luonnossa liikkuessani ja olen kiitollinen niistä jokaisesta. 
 
Matkani syvemmälle itseni jatkuu ja tehtävänäni on kutsua sinut mukaan tälle yhteiselle matkalle kanssamme, matkalle omaan sisimpääsi, sillä siellä on kaikki, ihan kaikki.  

INVESTOI ITSEEN

HINTA

2950€ (sis. alv) yhteensä 18 päivää. 

Maksamalla Ilmoittautumismaksun 100€, varaat paikan itsellesi. Voit maksaa loppuosan yhdessä (2850€) tai kahdessa erässä (1425€ x 2) tai 8 erässä kuukausittain, jolloin kuukausimaksu on 360€. 

Osallistumismaksun lisäksi retriitti viikonloppujen majoitukset ruokailuineen maksetaan paikan päällä Villa-Auroraan. 

12.-15.9.2024 285€ (2hh) tai 305€ (1hh)

9.-13.4.2025  345€ (2 hh ) tai 365€ (1hh)

SEURAA SYDÄMESI ÄÄNTÄ

kYSY LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit lähettää viestin alapuolella olevalla lomakkeella. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Marialle maria@tunnetaitoakatemia.fi tai Piille pii@piinto.fi.

Maksamalla ilmoittautumismaksun netin kautta, varmistat paikkasi yhteiselle matkallemme. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.7.2024.

KYSY LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Laita meille viestiä tästä:

PERUUTUSEHDOT

Maksamalla ilmoittautumismaksun 100€, varaat itsellesi paikan ja sitoudut mukaan yhteiselle 8 kuukauden sisäiselle matkalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja 31.7.2024 mennessä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään aloituspäivän jälkeen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla pii@piinto.fi