Mielettömiä Kursseja

Järjestämme erilaisia tapahtumia, kursseja, koulutuksia sekä retriittejä. Valitse omaa avautumistasi tässä hetkessä parhaiten palveleva tapahtuma. Jaamme parhaimpia oppeja, joita olemme omakohtaisesti oivaltaneet ja oppineet. Mikä resonoi Sinua?

Tämä on kutsu itsesi äärelle laajentamaan tietoisuuttasi. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

ITSETUNTEMUSMATKA

Henkisen avautumisen matka

Rakkaudesta itseen ja sitä kautta rakkaudesta toisiin

Tampereella 4.4.-17.11. 2024

Tämä 8 kuukauden mittainen kokemuksellinen matka on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää lähemmäksi todellista itseäsi. Sinulle, jolla on tahtotila sukeltaa syvemmälle ja sinulle, joka haluat muuttaa elämääsi. Tavoitteena on oman sydämen kautta eläminen. Oletko valmis?

Matkaoppainasi toimivat Maria & Pii

Lisätietoa Tulossa Pian
AMMATILLISTA KEHITTYMISTÄ

Mindfulness tunnetaitovalmentaja – koulutus 25op.

Oulu 23.1- 26.6.2024

Verkkokoulutus 10.4. – 30.10.2024

Sinustako Mindfulness Tunnetaitovalmentaja? Haluatko kehittää omia tunnetaitojasi arjessa ja työssäsi? Tätä koulutusta on järjestetty jo yli 10 vuotta Suomessa. Liity mukaan ammattitaitoiseen porukkaan.

KUKA SINÄ OLET

Enlightenment Intensive

Oletko koskaan miettinyt, onko elämässä jotakin vielä enemmän? Jotakin muuta kuin ajatuksesi, tarinasi, persoonallisuutesi ja kaikki se kuinka olet itsesi määritellyt tai kuinka muut sinut näkevät? Tämä on kutsu sinulle, joka haluat muistaa todellisen Itsesi ja oman tarkoituksesi. 

VOIMAANNUTTAVIA MIELENTAITOJA

Mindful NLP Practitioner koulutus

Lahti 5.9.2024 – 4.4.2025

Mindful NLP Practitioner koulutuksesta saat käyttöösi paljon työkaluja parempaan työelämään. Opit NLP:n menetelmät ja tulet tietoiseksi oman mielesi mahtavasta voimasta sekä läsnäolon merkityksestä.

Itsensä johtamisen taidot paranevat ja stressi vähenee. Ymmärrät paremmin itseäsi ja muita.